geert leonGraag stellen we ons even voor

Welkom bij Geert Giesen Tweewielers.
Het feit dat u op onze site terecht bent gekomen bewijst dat u en wij een gemeenschappelijke hobby hebben: de fiets en alles wat daar mee te maken heeft. We gebruiken bewust het woord hobby, want voor ons is de fiets niet alleen maar een willekeurig product waarmee we de kost verdienen.

 

Het is voor ons een uitdaging om de ondertitel in ons logo, “Vakwerk in fietsen”, elke dag weer waar te maken. Voor onszelf, maar vooral voor u als onze (nieuwe) klant!

Op de volgende pagina’s bieden we u een korte kennismaking met ons bedrijf. We houden deze site eenvoudig van opzet. Hopelijk is de informatie die we u hier bieden toch reden genoeg om eens een keer bij ons binnen te lopen. Wij staan klaar om u met raad en daad te helpen.

Ons bedrijf

Na meer dan 50 jaar is ons bedrijf een gevestigde waarde in Midden-Limburg. We zijn thuis is alle moderne en klassieke soorten fietsen. Natuurlijk ook in E-Bikes van o.a. Stevens, WINORA,
HAIBIKE en TDR-BIKES. Omdat we ook zelf aktief fietsen op zowel racefiets, mountainbike en recreatieve fietsen kunnen we u zeer goed voorlichten als u speciale wensen heeft. Elke fiets is op punten aanpasbaar aan uw wensen op eventueel ook
beperkingen. Al denkt u dat u nog zo'n vreemde vraag heeft, stel hem gerust! Ook voeren wij alle reparaties zelf uit. Terugvallen op "de fabriek", wat veel collega's in geval van problemen doen kennen wij niet. Je kent je vak of je kent het niet!
Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor frame-metingen. 

Onze medewerkers

Na een verdienstelijke periode als amateur maakt Léon Linssen al vele jaren deel uit van ons team. Puttend uit zijn jarenlange ervaring als coureur kan hij u prima voorzien van het juiste advies. Bovendien is hij een uitstekende en gediplomeerde monteur. Samen met Geert Giesen vormt hij ook ons eigen testteam. Zowel op de mountainbike als op de racefiets verkennen we bijna elk weekend onze mooie, bosrijke omgeving. Dat doen we omdat het leuk en gezond is, maar ook omdat we u zo uit eigen ervaring kunnen adviseren. “Fietsers voor fietsers” zou je kunnen zeggen..

Geert Giesen zelf is met een afgeronde MTS Werktuigbouw opleiding en 40 jaar ervaring, een echte techneut. Er zijn weinig technische problemen die hij niet snel en afdoende kan oplossen. Veel klanten die van ver komen hebben dat al lang ontdekt. Doe er uw voordeel mee!